Close

Risk Analysis

[rev_slider_vc alias=”risc”]

ANALIZA DE RISC LA SECURITATE FIZICA

Ce este Analiza de risc la securitate fizica?

Analiza de risc la securitate fizica reprezintă procedura prin intermediul căreia se stabilește probabilitatea de producerea evenimentelor de risc identificate, precum si consecințele acestor evenimente, luând in considerare prezenta sau absenta oricăror masuri de securitate si control, precum si celor implementate. In baza Analizei de risc la securitate fizica se stabilesc masurile necesar a fi implementate pentru a diminua sau elimina riscurile de securitate.

Cine are nevoie de Analiza de risc la securitate fizica?

Analiza de risc la securitate fizica este obligatorie pentru toate societățile comerciale ce dețin bunuri sau valori cu orice titlu, reglementarea fiind făcută prin Legea 333/2003 si Hotărârea de Guvern 301/2012 actualizata prin HG 1002/2015. Legea a intrat in vigoare la data de 1 iulie 2017 si prevede ca lipsa analizei de risc la securitate fizica se sancționează cu amenda de la 5.000 la 10.000 lei, cei îndreptățiți de lege sa controleze fiind Politia, Jandarmeria si Primăria prin reprezentanții săi.

Motive pentru întocmirea Analizei de risc la securitate fizica

Arata nivelul actual de securitate al obiectivului.
Evidențiază zonele cu potențial periculos pentru producerea evenimentelor nedorite.
Aduce argumente pentru crearea, dezvoltarea si implementarea masurilor de securitate.
Nu in ultimul rând, eviți amenda!

Dataeye Consulting SRL este înscrisa in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizica la poziția 1364, specialiștii noștri fiind pregătiți sa te ajute atât cu întocmirea Raportului  de evaluare, cat si cu implementarea masurilor recomandate.

Compania ta nu a întocmit încă Analiza de risc la securitate fizica?

Solicita acum o propunere financiara personalizata!