Close

ANALIZA DE RISC LA SECURITATE FIZICA

analiza de risc securitate fizica
[rev_slider_vc alias=”risc”]

ANALIZA DE RISC LA SECURITATE FIZICA

Ce este Analiza de risc la securitate fizica?

Analiza de risc la securitate fizica reprezinta procedura prin intermediul careia se stabileste probabilitatea de producere a evenimentelor de risc identificate, precum si consecintele acestor evenimente, luand in considerare prezenta sau absenta oricaror masuri de securitate si control, precum si celor implementate. In baza Analizei de risc la securitate fizica se stabilesc masurile necesar a fi implementate pentru a diminua sau elimina riscurile de securitate.

Cine are nevoie de Analiza de risc la securitate fizica?

Analiza de risc la securitate fizica este obligatorie pentru toate societatile comerciale care detin bunuri sau valori cu orice titlu, reglementarea fiind facuta prin Legea 333/2003 si Hotărârea de Guvern 301/2012 actualizata prin HG 1002/2015. Legea a intrat in vigoare la data de 1 iulie 2017 si prevede ca lipsa analizei de risc la securitate fizica se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 la 10.000 lei, cei indreptatiti de lege sa controleze fiind Politia, Jandarmeria si Primaria prin reprezentantii sai.

Motive pentru intocmirea Analizei de risc la securitate fizica

  1. Arata nivelul actual de securitate al obiectivului.
  2. Evidentiaza zonele cu potential periculos pentru producerea evenimentelor nedorite.
  3. Aduce argumente pentru crearea, dezvoltarea si implementarea masurilor de securitate.
  4. Nu in ultimul rand, evitati amenda!

Dataeye Consulting SRL este inscrisa in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizica la pozitia 1364, specialistii nostri fiind pregatiti sa va ajute atat cu intocmirea Raportului  de evaluare, cat si cu implementarea masurilor recomandate.

Compania dvs nu a intocmit inca Analiza de risc la securitate fizica?

Solicita acum o propunere financiara personalizata!